Contact

Vereniging

Heb je vragen over de vereniging? Neem contact op met de secretaris. Mail naar secretaris@ekklesialeiden.nl, of vul het veld rechts in.

Heb je praktische vragen over de vereniging? Neem contact op met het secretariaat via info@ekklesialeiden.nl of telefoon (071 5134558). Het secretariaat is, buiten de schoolvakanties, open op maandag, dinsdag van 10:00-12:00 uur en donderdag van 9:00-11:00 uur. Het e-mail adres is info@ekklesialeiden.nl.

 

Ruimte reserveren

De diverse ruimtes van het pand Rapenburg 100 zijn voor leden en geledingen van de vereniging Leidse Studenten Ekklesia (LSE) zonder kosten te gebruiken. Ook organisaties die werk doen binnen de missie van de LSE (zoals bijvoorbeeld diaconie, vluchtelingenhulp, kerkelijke organisaties, Amnesty International, et cetera) kunnen zonder kosten ruimtes reserveren. Externe groepen of particulieren kunnen slechts ruimtes reserveren op voorspraak van een van de studentenpastores of van leden van de vereniging. De reserveringskosten bedragen € 100,= per ruimte per dagdeel, waarbij een borg van € 200,= geldt. Indien de ruimtes weer netjes achtergelaten worden en er verder ook geen overmatige overlast is geweest, wordt de borg terugbetaald.

Lid worden

X